Program
0800-080-030
L-D 9:00 – 22:00
         

Detalii comenzi

GRUPE DE ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 MARTIE 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe :
1. Cereale care contin gluten ( grau , secara , ovaz , orz , grau spelt , grau mare sau hibrizi ai acestora ) si produse derivate ;
2. Crustacee si produse derivate ;
3. Oua si produse derivate ;
4. Peste si produse derivate ;
5. Arahide si produse derivate ;
6. Soia si produse derivate ;
7. Lapte si produse derivate ;
8. Fructe cu coaja , adica migdale ( Amydalus communis L. ) , alune de padure ( Corylusavellana ) , nuci ( Iuglas regia ) , anacarde ( Anacardium occidentale ) , nuci Pecan (Caraya illionoiesis * Wangenh * K. Koch ) , nuci de Brazilia ( Bertholletia excelsa ) , fistic (Pistacia vera ) , nuci de Macadamia si nuci de Queesland ( Macadamia ternifolia ) si produse derivate ;
9. Telina si produse derivate ;
10. Mustar si produse derivate ;
11. Seminte de susan si produse derivate ;
12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru ;
13. Lupin si produse derivate ;
14. Moluste si produse derivate .

In cazul in care suferiti de o alergie , va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de
efectuarea comenzii online .

Va multumim pentru intelegere !

Articole Recomandate
Prinde reducerile!
Insta Feed
Instagram has returned invalid data.

Urmărește-ne!